NutriBird A21

Kód: 33711
Značka: Versele Laga
od 360 Kč

Zvolte variantu

Versele Laga NutriBird A21 je kompletní směs pro ruční dokrmování všech mláďat papoušků, zejména pro amazony, papoušky kakadu a velké papoušky 

Detailní informace

800 g
Skladem externě | 33711
360 Kč
3,0 kg
Vyprodáno | 23157
890 Kč

Detailní popis produktu

  • Speciální složení pro optimální růst mláďat.
  • Stabilizátory střevní flóry a prebiotika.
  • Trávicí enzymy a organické kyseliny.
  • Velký obsah proteinu

Složení:

Pekařské výrobky, rostlinné bílkovinné extrakty, deriváty rostlinného původu, oleje a tuky, minerální látky, vitaminy, methionin, lysin, kvasnice, stopové prvky, probiotika (Lactobacillus sp.), enzymy.

Analytické složky:

Hrubý protein 21 %, obsah tuku 8 %, hrubý popel 6 %, hrubá vláknina 3 %, lysin 1,15 %, metionin 0,53 %, tryptofan 0,2 %, treonin 0,75 %, vápník 0,9 %, fosfor 0,6 %, sodík 0,2 %, hořčík 0,17 %.

Nutriční doplňkové látky (v 1 kg): E672 vitamin A 7 200 m.j., E 160a (β karoten) 4,35 mg, E671 vitamin D3 1 500 m.j., 3a700 vitamin E 85 mg, vitamin K3 3 mg, vitamin B1 7,5 mg, vitamin B2 16 mg, vitamin B20 mg, 3a831 vitamin B6 6 mg, vitamin B12 0,03 mg, E300 vitamin C 60 mg, vitamin PP 80 mg, kyselina listová 1,5 mg, biotin 260 µg, cholin chlorid 605 mg, E2 (jód) 2 mg, E4 (měď) 10 mg, E5 (mangan) 100 mg, E6 (zinek) 100 mg, E8 (selen) 0,2 mg.

Dávkování:

Krmný návod:
Krmivo se připravuje rozmícháním v horké vodě. K přípravě použijte pouze převařenou nebo balenou vodu. Směs s vodou míchejte, dokud nevznikne homogenní kašovitá hmota. Před vlastním krmením opět rozmíchejte, aby nedošlo k separaci, doporučená teplota krmiva je 39 °C. Před každým krmením připravte novou čerstvou dávku. Poměr vody a krmiva je nutné dodržovat přesně s ohledem na věk mláděte. Je nutné kontrolovat vyprázdnění volete.

Věk mláděte NutriBird A21 Voda
vylíhnutí - 2 den 1 díl 6 dílů
2-3 den 1 díl 5 dílů
3-4 den 1 díl 4 díly
4-5 den 1 díl 3 díly
5 den - odstav 1 díl 2-2,5 dílů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: