NutriBird A19

Kód: 33744
Značka: Versele Laga
od 389 Kč

Zvolte variantu

Versele Laga NutriBird A19  je kompletní směs pro ruční dokrmování všech mláďat papoušků, zejména pro ary, papoušky šedé žako a ostatní velké papoušky s požadavkem na vysoký obsah energie. Lze použít od líhnutí až po odstavení.

Detailní informace

800 g
Vyprodáno | 33744
389 Kč
3,0 kg
Vyprodáno | 16556
950 Kč

Detailní popis produktu

  • Speciální složení pro optimální růst mláďat.
  • Stabilizátory střevní flóry a prebiotika.
  • Trávicí enzymy a organické kyseliny.

Složení:

Pekařské výrobky, rostlinné bílkovinné extrakty, oleje a tuky, vedlejší výrobky rostlinného původu, minerální látky, cukry, kvasnice, organické kyseliny (2500 mg/kg), psyllium, mannanoligosacharidy (1000 mg/kg), lecitin

Analytické složky:

Protein 19%, obsah tuku 15%, hrubý popel 9,5%, hrubá vláknina 1,5%, lysin 1,1%, methionin 0,6%, tryptofan 0,23%, threonin 0,7%, vápník 1,15%, fosfor 0,8%, sodík 0,35%, hořčík 0,12%

Nutriční doplňkové látky (v 1 kg):

vitamín A 7200 MJ, 3a160a β-karoten 4,35 mg, vitamín D3 1500 MJ, vitamín E 85 mg, vitamín B1 7,2 mg, vitamín B2 16 mg, D-kalciumpanthotenát 20 mg, vitamín B6 6 mg, vitamín B12 0,03 mg, vitamín C 52 mg, niacin 80 mg, kyselina listová 1,5 mg, biotin 0,26 mg, cholinchlorid 700 mg, 3b202 (jód) 2 mg, 3b405 (měď) 10 mg, 3b503 (mangan) 100 mg, 3b605 (zinek) 96 mg, 3b802 (selen) 0,1 mg, 3b811 (organický selen) 0,1 mg

Dávkování:

Krmný návod:
Krmivo se připravuje rozmícháním v horké vodě. K přípravě použijte pouze převařenou nebo balenou vodu. Směs s vodou míchejte, dokud nevznikne homogenní kašovitá hmota. Před vlastním krmením opět rozmíchejte, aby nedošlo k separaci, doporučená teplota krmiva je 39 °C. Před každým krmením připravte novou čerstvou dávku. Poměr vody a krmiva je nutné dodržovat přesně s ohledem na věk mláděte. Je nutné kontrolovat vyprázdnění volete.

Věk mláděte NutriBird A21 Voda
vylíhnutí - 2 den 1 díl 6 dílů
2-3 den 1 díl 5 dílů
3-4 den 1 díl 4 díly
4-5 den 1 díl 3 díly
5 den - odstav 1 díl 2-2,5 dílů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: