CARNILOVE Duck & Pheasant for Adult 1,5 kg

Neohodnoceno
 
 

Superprémiové krmivo s kachním masem bez obilovin a bez brambor pro dospělé psy všech plemen.

Dostupnost Skladem
209 Kč    
Kód produktu 26881
Značka Brit Carnilove
Kategorie Granule pro psy
 

Kompletní krmivo pro dospělé psy všech plemen.

Kachní maso je ideálním zdrojem proteinů. Má vysoký obsah nenasycených mastných kyselin (PUFA), které snižují obsah cholesterolu v krvi. Je vynikajícím zdrojem niacinu (vitamínu B3). Niacin (vitamín B3) hraje důležitou roli při metabolických procesech v organismu a zároveň snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Kachní maso dále obsahuje vitamíny A a C a minerály, zejména železo, vápník a selen. Bažant je velmi dobrým zdrojem vitamínu B12 , fosforu a selenu. Kombinace kachního a bažantího masa tvoří dieteticky vyváženou a bohatou stravu s potřebným přísunem nezbytných aminokyselin.

Krmný návod: viz tabulka na obale.

Složení: kachní moučka (30%), moučka z bažanta (22%), žlutý hrách (20%), kuřecí tuk (chráněno tokoferoly 8%), kachní maso (5%), kachní játra (3%), jablka (3%), tapiokový škrob (3%), lososový olej (2%), mrkev (1%), lněné semínko (1%), cizrna (1%), hydrolyzované skořápky korýšů (zdroj glukosaminu, 0,026%), extrakt z chrupavek (zdroj chondroitinu, 0,016%), pivovarské kvasnice (zdroj mannan-oligosacharidů, 0,015%), kořen z čekanky (zdroj frukto-oligosacharidů, 0,01%), juka schidigera (0,01%), mořská řasa (0,01%), psyllium (0,01%), tymián (0,01%), rozmarýn (0,01%), oregano (0,01%), brusinky (0,0008%), borůvky (0,0008%), maliny (0,0008%).

Jakostní znaky: hrubé proteiny 37%, vlhkost 10%, hrubé oleje a tuky 18%, hrubé popeloviny 8,5%, hrubá vláknina 2,5%, vápník 1,8%, fosfor 1,5%, vitamín A 20000 m.j./ kg, vitamín D3 1500 m.j./ kg, vitamín E (alfatokoferol) 400 mg / kg, zinek (včetně organické složky) 85 mg / kg, železo 70 mg / kg, mangan 35 mg / kg, jód 0,65 mg / kg, měď 15 mg / kg, selen (včetně organické složky) 0,25 mg / kg.

Obiloviny Grain - Free
Věk psa Dospělý (adult)
Velikost plemene All breed

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.